De Huissense kermis begint op zaterdag met de Kermis Kick-off in De Buitenpoort, met topcoverband Summerland! Op zondag de Deutsche Mittag. (foto: Ronnie van Schenkhof)
De Huissense kermis begint op zaterdag met de Kermis Kick-off in De Buitenpoort, met topcoverband Summerland! Op zondag de Deutsche Mittag. (foto: Ronnie van Schenkhof) Foto:

Zaterdag Kick-off met live Summerland; zondag Deutsche Mittag

Kermis Huissen vier je in De Buitenpoort

HUISSEN - De Huissense kermis is aanstaande! Komende zaterdag en zondag vier je dat natuurlijk in De Buitenpoort. Op zaterdag 24 september met de Kick-off, met natuurlijk live muziek, zoals het hoort bij de kermis. Superband Summerland speelt! Zondagmiddag de Deutsche Mittag met DJ Hansi Schimanski en live acts! 

Heb je nog geen kaartje voor de zaterdagavond? Wees dan snel, want er is nog maar een beperkt aantal tickets! Bestel ze op www.debuitenpoort.nl. Het is geen feest als jij niet bent geweest en zeker niet zonder de topband Summerland, die ieder kermistent plat speelt. Zangeres Lindy uit Huissen speelt nu een ‘thuiswedstrijd’. En wel in De Buitenpoort dus, waar de kermis al decennialang vet gevierd wordt in en bij De Buitenpoort. 

Live muziek hoort bij het ultieme kermisgevoel als soep en slaatje. Uit je plaat gaan bij Summerland ook. De energie en het enthousiasme en de muzikale finesse van de super feestband slaan vanaf minuut 1 over op het publiek; 100% feestgarantie! Dé Kermis Kick-Off is zaterdag 24 september vanaf 20.30 uur. Let op; 18+ en géén toegang na 22.30 uur.

Oktoberfest

Op zondag (25 september) is de Deutsche Mittag! Bij de start om 13.00 uur wordt een biervat aangeslagen, de eerste bezoekers krijgen gratis biertjes. Vorig jaar kwamen de bezoekers veelal verkleed en dit jaar misschien nog wel meer. Ze maken dan kans op mooie prijzen. Dus haal die Dirndl's en Lederhosen maar uit de kast.

En er is onder andere Kartoffelsalat, Bratwurst, rundvleessalade en Pommes uit eigen keuken! Op het podium DJ & Moderator únd Schlagersänger Hansi Schimanski en live Die Super Tolle Jodel Thilly en accordeonduo Die Powerbuam. Het inmiddels beroemde Huissense mini-Oktoberfest wordt buiten bij De Buitenpoort gehouden (bij slecht weer binnen) en de toegang is gratis!