Flashback, van links naar rechts: Wiel, Harry, Piet, Pieter, Aart, Louis. (foto: Benno Arends)
Flashback, van links naar rechts: Wiel, Harry, Piet, Pieter, Aart, Louis. (foto: Benno Arends) Foto: Benno Arends

Flashback, 40 jaar Huissense rock!

HUISSEN - Wij zijn Flashback, Huissens oudste rockband, bestaat 40 jaar en dat wordt op 1 oktober gevierd in 'De Buitenpoort' met een swingend concert voor ieder die Flashback een warm hart toedraagt. Vrij entree. Kom dansen, luisteren, meezingen, samen veertig jaar vieren. 

Flashback is Rock&Roll, is meerstemmigheid, is oude nummers met een eigen sound, is zes energieke mannen die in hun muziek steeds weer opgaan en jong worden.We vinden het wel magisch, spelen in de band Flashback. 

Als we dan op woensdagavond in onze oefenruimte vier tikken vooraf horen en allemaal ‘gaan’, dan krijgen we heel regelmatig collectief kippenvel. Samenspelen is mooi, swingend en indringend. Je geniet van wat de ander kan. Je maakt elkaar steeds beter. En zo gaat dat dus al veertig jaar. 

Tijdens optredens voel je die band-magie en je ziet ook nog eens wat dat met mensen doet. Niets mooier dan dansend publiek. Prachtige stijlen, van strak dansen tot uitbundig swingen. Ontroerend is dat! Kijk en dat maken we los met onze muziek. We speelden laatst op een festival in Angerlo op het hoofdpodium. Wij speelden lekker en dan zie je dat iedereen gaat bewegen. Daar worden wij gelukkig van. Dat maakt muziek los. Een gevoel van feest. En de muziek die we spelen, herkenbare covers, die roepen oude gevoelens op bij ons en ons publiek. Beatles, Stones, Searchers, Creedence, Status Quo, Joe Cocker, Cliff…We spelen alles ook echt, geen orkestbanden of tapes die meelopen, gewoon puur. En dat dan samen live beleven. En Flashback bestaat dus veertig jaar! Feest!
Meer info op www.flashbackhuissen.nl.