Afbeelding
Foto:

DA Drogisterij Carla

wordt DA Drogisterij Gendt!

GENDT - DA Drogisterij Carla wordt DA Drogisterij Gendt! Want Carla Verkuil neemt deze maand afscheid van haar zaak en haar klanten. Na zeventien jaar met superveel plezier in de winkel te hebben gewerkt, draagt ze de zaak over aan Melissa Geurts, die de winkel op eenzelfde voet voortzet onder de nieuwe naam ‘DA Drogisterij Gendt’.

Zeventien jaar heeft Carla samen met een sterk team haar drogisterij opgebouwd tot een grootse winkel in het centrum van Gendt. Ze maakte de verhuizing mee van een oud naar het huidige nieuwe pand. We kennen haar als nauw betrokken bij de mensen en de gebeurtenissen in het dorp. Lief en leed, alles werd er gedeeld. 

“Ik zal het contact met de klanten gaan missen”, vertelt Carla. “Maar tijden veranderen en met name het werk achter de schermen – zoals de automatisering en de verantwoording voor het team – wordt steeds zwaarder. Van die druk wil ik af. Even pas op de plaats maken, eerst weer tijd maken voor mezelf. En dan op zoek naar een nieuwe uitdaging!”

Juist het werk achter de schermen -naast het werk in de winkel- is een van de uitdagingen voor Melissa, die de winkel van Carla goed kent: ze heeft tot zeven jaar geleden, tien jaar bij Carla gewerkt. Melissa -moeder van twee kinderen- woont in Gendt en werkte tot voor kort bij Auto Hageman. Ze loopt nu reeds in de winkel mee om de overdracht zo soepel mogelijk te laten gaan.

Vrijdag 30 september is de winkel gesloten. Zaterdag 1 oktober opent DA Drogisterij Gendt. Kijk in Hét Gemeente Nieuws en de sociale media die week naar openingsaanbiedingen

Carla stelt het op prijs om woensdag 28 en donderdag 29 september op een gezellige wijze met wat lekkers erbij haar klanten en relaties te kunnen bedanken.