Cursussen bij Senioren Actief Bemmel in De Kinkel

BEMMEL - Er starten weer diverse cursussen in De Kinkel van Senioren Actief Bemmel SAB

Creatieve handvaardigheden. Zin om creatief aan de slag te gaan, het zorgt voor ontspanning en zo maakt u de mooiste dingen. Op donderdagmiddag kunt u creatief bezig zijn o.l.v. een gekwalificeerde docente. U werkt met verschillende materialen, er wordt geplakt, geschilderd, getekend, poppen en kaarten gemaakt. Even niets te doen en toch nieuwsgierig kom kijken op donderdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur. 

Cursus Kijk op Kunst

in een reeks van zes sessies is het de bedoeling dat u vormen van kunst leert kennen en herkennen, en wel betreffende de periode van de negentiende en twintigste eeuw. Niet alleen stijlen en stijlperiodes, waarbij de kunstgeschiedenis van de Westerse wereld als uitgangspunt dient, maar ook maatschappelijke ontwikkelingen, waarbij de cultuurgeschiedenis de basis vormt. Na afloop ziet u verbanden tussen verschillende periodes en stijlen en heeft u kennis gemaakt met belangrijke werken uit schilderkunst, architectuur, beeldhouwkunst, muziek, dans en drama.

Voor vragen over de cursussen, activiteiten, kosten, tijdstippen, verwijzen we u naar de website of neem contact op met Anja Berns (sab.anjaberns@gmail.com of 06 16714168) of José van Rossum (06 26448426)