(foto: Foto Van Eimeren)
(foto: Foto Van Eimeren) Foto:

Kom ook het Vleiskeure op de Markt meevieren!

Gratis kermisgeld in Huissen?

HUISSEN – Gratis kermisgeld voor de kermis het komend weekend in Huissen? Ja, dat kan. En zelfs meer donderdagavond 22 september op het Odeon op de Markt in Huissen te verdienen! Tijdens het alom bekende evenement ‘Vleiskeure’ met als muzikale noot De Slagwerkgroep van Volharding, staat er ook het Rad van Fortuin van de Huissense Ondernemersvereniging. Lees snel verder hoe je kans maakt op een van de prijzen.

Aan de vooravond van de Huissense kermis, wordt door de stichting Vrienden van Huissen steevast het evenement ‘Vleiskeure’ gehouden. De Ondernemersvereniging speelt hierop in, door deze traditie en de kermis extra in het zonnetje te zetten. Met een speciale Rad van Fortuin-actie, waarmee leuke prijzen, die beschikbaar zijn gesteld door een aantal ondernemers. En er is drie keer kermisgeld te winnen: in de vorm van een pakketje kermisbonnen, beschikbaar gesteld door de kermisexploitanten!

Rad van Fortuin

Hoe kun je die winnen? In het centrum van Huissen lopen tussen 18.00 en 21.00 uur twee “Braadworsten’ rond, die genummerde lootjes uitdelen. Ga met je lootje naar het feest op de Markt. In de pauzes van het concert door Volharding (van 19.00 – 21.00 uur) op het Odeon worden nummers getrokken. Heb je dat nummer en… ben je aanwezig, mag je een draai aan het Rad geven! Veel winkels zijn tot 20.00 uur open. Het is meer dan de moeite waard donderdag 22 september in het centrum van Huissen te zijn!

Kermismarkt

Op zondag is in het centrum de traditionele kermismarkt. Eerst -of daarna- naar de kermis op De Molenweide en dan heerlijk met de hele familie struinen langs de winkels en kraampjes. Geniet nog even van het vrije weekend, pak een terrasje en ga nog even lekker shoppen. Ondernemers laten alvast de collecties voor het komende herfst- en winterseizoen zien. Deze kermismarkt is zondag van 12.00 tot 17.00 uur; en vanaf 13.00 uur hebben ook veel winkels hun deuren geopend.