Afbeelding
Foto:

Centrum van Bemmel vol vlaggetjes

BEMMEL - Misschien heeft u het al gezien, zowel op de Promenade als bij diverse ondernemers hangen linten met gekleurde vlaggetjes. Voor veel mensen is het misschien niet helemaal duidelijk waarom ze er hangen, dus een uitleg is wel op z’n plaats.

In Nederland wordt van 23 september tot en met 15 oktober het WK Volleybal voor dames gehouden. De wedstrijden vinden plaats in Arnhem, Rotterdam en Apeldoorn. Diverse Gemeentes hebben zich aangeboden om gastgemeente te zijn voor een van de deelnemende teams. Voor Lingewaard is dat het team van Puerto Rico geworden. Om dit op een feestelijke manier onder de aandacht te brengen worden onder andere in Bemmel zoveel mogelijk vlaggetjes opgehangen. Natuurlijk steunt heel Nederland en wij in Bemmel ook het Nederlands damesteam. Vandaar dat er een mix van oranje vlaggetjes en die van Puerto Rico hangen.

"Als u meer informatie over het WK Volleybal wilt hebben, kunt u dit vinden op de website van het WK Volleybal www.volleybal.nl/wkvolleybal. Voor de ondernemers van Bemmel is het een mooie kans om het dorp, voorafgaan aan de feestdagen gezellig aan te kleden. U bent natuurlijk van harte welkom."