Afbeelding
Foto: My Unalome

Mariella Braem over De kracht van essentiële oliën

Algemeen

BEMMEL - Vele verschillende planten bedekken de aarde in verschillende vormen, maten, kleuren en geuren. Veel van deze planten bevatten bestanddelen die je niet met het blote oog kunt zien – ze zitten verstopt in de wortels, bloemen, zaden, schors of op andere plekken in de plant. 

Deze bestanddelen staan bekend als essentiële oliën. Ze zijn zeer geconcentreerd, wat ze zeer krachtig maakt. Essentiële oliën, ook wel de vluchtige aromatische bestanddelen, geven de plant z’n aroma, beschermen ‘m tegen gevaren vanuit de natuur en insecten, en spelen een rol in de bestuiving van de plant. Deze bestanddelen bevatten bijzondere eigenschappen die heilzame werking kunnen hebben op lichaam en geest.

Mariella vertelt op openhartige en persoonlijke manier wat de kracht is van essentiële oliën en onze natuur. Na meer dan 10 jaar chronisch ziek te zijn geweest door de Ziekte van Crohn ontdekte zij een manier om haar lichaam weer homeostase te krijgen. Homeostase is het zelfhelende proces in je lichaam. Nu al ruim 3 jaar medicijnvrij en in complete remissie vertelt zij graag haar verhaal om andere te inspireren.

Daarnaast vertelt ze over de basisbeginselen van het werken met Essentiële oliën, belangrijke keurmerken en hoe je ze kunt gebruiken. 

We zien u graag op 6 november tussen 13:00 en 17:00 uur in de Theaterkerk Bemmel. Kijk voor meer informatie over de beurs op facebookpagina: www.facebook.com/natuurlijkwelzijnlingewaard.