Pieter Klaassen en Hanneke Engels.
Pieter Klaassen en Hanneke Engels. Foto: Liedjes uit Liefde

Liedjes uit Liefde op de Natuurlijk Welzijn Lingewaard Beurs

Algemeen

BEMMEL - Liedjes uit Liefde verzorgt de muzikale omlijsting bij een ceremonie. Muziek en emotie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daar waar woorden tekort schieten kan muziek net het juiste gevoel overbrengen. Denk aan een bruiloft of een afscheid. Maar ook tijdens lezingen, presentaties et cetera. Het geeft net dat beetje extra persoonlijkheid aan de gelegenheid.

De muziek biedt troost, liefde en kan raken tot in je ziel. Hanneke en Pieter brengen songs uit verschillend repertoire. Van klassieke werken tot pop, musical en kleinkunst. Op verzoek kunnen er ook nummers aangedragen worden of zelfs gecreƫerd worden! Hanneke Engels is een geschoolde zangeres met een helder en puur geluid. Door haar muziektheater opleiding weet ze de taal en het gevoel van muziek goed over te brengen op haar publiek.
Hanneke heeft jaren lange ervaring binnen verschillende professionele theaterproducties en concerten. Met haar authentieke stemgeluid kan ze mensen raken, enthousiasmeren en ontroeren.

Pieter Klaassen is een professionele gitarist, die het liefst in kleine bezettingen speelt op plekken waar je een speld kunt horen vallen. In zijn ruim dertig jaar professionele ervaring deelde Pieter het podium met verschillende (bekende) artiesten. Hierdoor weet Pieter als geen ander goed te begeleiden, maar ook als solist weet hij het publiek te raken met zijn prachtige spel. Ook componeert en schrijft hij zelf muziek waardoor het maken van liedjes ook tot de mogelijkheden behoort.  

Wilt u meer zien en horen over Liedjes uit Liefde? Bekijk de website via www.liedjesuitliefde.nl. Natuurlijk Welzijn Lingewaard Beurs op 6 november Theaterkerk Bemmel van 13:00 tot 17:00 uur. Toegang gratis.