Afbeelding
Foto: Misha Beliën

Dominicanenklooster zoekt vrijwilligers

Algemeen

HUISSEN - Stichting Dominicanenklooster Huissen is op zoek naar vrijwilligers voor verschillende functies. Het klooster is vanouds een open huis voor mensen en organisaties om zich te bezinnen en om tot zichzelf te komen. 

Het klooster  ontvangt gasten uit het hele land voor een- of meerdaagse activiteiten. Met een team van medewerkers en vrijwilligers wordt dit mogelijk gemaakt. Ter uitbreiding van het team is de stichting op zoek naar een geluids- en video-technicus, een assistent-concierge en medewerkers voor de Kloostertuin

Van de geluids- en video-technicus wordt verwacht dat hij/zij handig is met computers en basiskennis heeft van geluidstechniek of bereid is dit te leren. De assistent-concierge is vooral een handige klusser die kleine klusjes kan doen, kan assisteren bij het klaarzetten van apparatuur en periodiek onderhoud aan apparatuur kan uitvoeren.
Voor de medewerkers van de kloostertuin geldt dat groene vingers handig zijn, maar niet per se nodig. Wel ben je fit genoeg om structureel onderhoud in de tuin te kunnen uitvoeren.

Voor de vrijwilligersfuncties is het mogelijk om een vrijwilligersvergoeding te krijgen. Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met de receptie van Sint-Dominicanenklooster Huissen via 026 3264422 of info@kloosterhuissen.nl.