Afbeelding
Foto:

Gezellig, ontspannend, leerzaam en echt iets doen voor jezelf

HUISSEN - Gezellig, ontspannend, leerzaam & echt iets doen voor jezelf! Nieuwsgierig? Zet dan 28 november alvast in de agenda.

Ontsnap even aan je werk, je huishouden en alle rompslomp die hoort bij het volwassen leven door in een veilige, kleine, gezellige groep even te doen alsof die wereld niet bestaat. Verbaas en verwonder jezelf door te ervaren hoe snel je al veel nieuwe dingen leert en je bewust te worden van hoeveel je eigenlijk al kon. 

Kom proeven, kijken, meedoen met een open les Toneel 18+ en ervaar samen met ons hoeveel energie toneelspelen je geeft. Onder begeleiding van een professionele docent doen we laagdrempelige oefeningen voor iedereen met en zonder ervaring, die jou ontwikkelen als acteur/actrice, maar waar je zeker ook in je dagelijkse leven iets aan hebt. In een fijne, gezellige en veilige sfeer leer je jezelf als instrument in te zetten om mensen te raken of inspireren, is er ontzettend veel ruimte voor eigen inbreng en maken we echt samen theater. 

Maandag 28 november 20.00 uur:  Open les. Voor een ieder die een keer wil meedoen of gewoon een keertje wilt kijken. 

Deelnemers over de lessen:

Dianne: ' Een wekelijks avondje ontspannen en plezier. Voldaan naar huis omdat ik weer iets heb gedaan wat ik spannend vond en toch blijk te kunnen!'

Danielle: 'Inspirerende lessen. Met veel plezier leer ik nieuwe dingen'
Iris: 'Veel lol en voldoening. Nieuwe dingen leren ook buiten mijn comfortzone.'

Lessen starten vanaf maandag 9 januari 20.00-21.30, Raadhuisplein 35 in Huissen. Opgeven kan via www.theaterschooltheaterenzo.nl of stuur een mailtje naar info@theaterschooltheaterenzo.nl