Tiende Lingewaards Vrijwilligersgala

GENDT - Vrijdag 18 november is de tiende editie van het Lingewaards Vrijwilligersgala. Dit jaar staat het gala in het teken van Vluchtelingen, Vrede en Vrijheid. Een onderwerp dat het organisatie comité van De Gentenarren, de gemeente Lingewaard en SWL van harte ondersteunen.

Het organisatiecomité doet er alles aan om het gala die glans te geven die hoort bij deze jubileum opvoering. Het doel van het gala is om onze waardering uit te spreken voor alle vrijwilligers uit Lingewaard. 

Dit jaar krijgen ongeveer 350 vrijwilligers die zich voor Vluchtelingen, Vrede en Vrijheid inzetten via hun organisatie een uitnodiging voor het gala. SWL, de gemeente en veel instellingen en bedrijven helpen het comité dit gala voor de vrijwilligers te organiseren.

Voor de gasten is de toegang tot het gala gratis. Zij worden met alle egards ontvangen in zaal Providentia in Gendt en krijgen een aantal consumpties. Verder kunnen zij genieten van een programma met artiesten uit Lingewaard en ver daarbuiten. 

Uitreiking prijzen

Tijdens het gala reikt burgemeester Nelly Kalfs twee prijzen uit. Namelijk de Lingewaardse Vrijwilligersprijs 2022 en de prijs voor de Maatschappelijk Betrokken Ondernemer 2022.

Geen uitnodiging ontvangen?

Zet u zich in als vrijwilliger voor Vluchtelingen, Vrede en Vrijheid en heeft u nog geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met uw organisatie. Wacht niet te lang want de zaal capaciteit is beperkt en vol is vol! 

Het wordt weer een fantastisch feest dat u als vrijwilliger niet mag missen. Het organisatiecomité van de Gentenarren ontvangt een ieder 18 november graag in zaal Providentia in Gendt!