Afbeelding

Rijbewijs- en Sportkeuring: in de buurt

HUISSEN - Sinds 2 november is Rijbewijskeuring Gelderland gevestigd in Huissen. Voor veel mensen is de keuringsarts een bekend en geliefd persoon. Dokter Mesritz heeft besloten om zonder commercieel belang medische en 75+ rijbewijskeuringen voor het A, B en E rijbewijs en sportkeuringen te gaan doen.

Op deze wijze kan zijn expertise uitermate effectief gebruikt worden. “De meeste mensen zullen mij kennen vanuit de huisartsenpraktijk in Elst, die ik na 28 mooie jaren heb overgedragen. Veel ‘oude’ patiënten komen nu als cliënt en dat is voor hen vertrouwd en ik vind het zelf ook leuk om hen weer te zien", aldus Francis Mesritz.

De afspraak kun je eenvoudig online maken. “We hebben een gemakkelijk toegankelijke website laten bouwen door RTG Reclame uit Culemborg, je kunt via deze site heel snel en heel eenvoudig een afspraak maken. Naam, datum en tijd invullen en het is klaar. Je kunt ook telefonisch een afspraak maken!”

De praktijk is heel gemakkelijk bereikbaar. Rijbewijskeuring Gelderland zit op de eerste verdieping in het pand waar Automobielbedrijf Paul van Dalen ook gevestigd is. De ingang is rechts op de hoek en Rijbewijskeuring Gelderland zit op de eerste verdieping. Deze is zowel met de trap als met de lift bereikbaar. De mooie praktijkruimte biedt ook toegang voor mensen die moeilijk ter been zijn.

De praktijk van Rijbewijskeuring Gelderland is drie dagen per week, alleen afspraak open. Bezoek de website www.rijbewijskeuringgelderland.nl of bel 06 16138156
Rijbewijskeuring Gelderland, Industriestraat 1a, Huissen.