Afbeelding
Foto:

Een echt familiebedrijf.

Dat is de juiste omschrijving
voor 24BEDJES.com.

GENDT - Als meisje van 13 jaar verkocht Nomi haar eerste matras in haar opa’s beddenzaak. Ze vertelt: “Ik ben geboren tussen de bedden en matrassen. Als klein kind kroop ik al door de matrassenfabriek van mijn moeder. Een babybox gemaakt van blokken schuim en dekbedden, dat was mijn speelplek.

In 2019 besloot ik een sportopleiding te doen, maar al snel besefte ik dat mijn hart altijd in de beddenbranche zal blijven. 7 maart 2021 opende ik mijn eerste winkel in Millingen aan de Rijn. We hebben een fijne tijd gehad, maar het was tijd voor een volgende stap.

Wij steken veel tijd in onze website. Mijn partner, met zijn IT-achtergrond, heeft onze website gebouwd en houdt deze ook elke dag en nacht bij. Wij vinden dat een mooie en goedwerkende website het visitekaartje is van je bedrijf. Bij ons is het mogelijk om online je bestelling te doen. Van kleine artikelen zoals kussens, dekbedovertrekken of dekbedden tot aan matrassen, en zelfs geheel samenstelde boxsprings.

Natuurlijk is een boxspring of matras een behoorlijk grote aankoop om online te kopen. Wij hebben een prachtige showroom waar wij al het gepaste advies zullen geven aan de klant. Of het nou om een kleine of grote aankoop gaat, wij nemen altijd de tijd om de klant goed te adviseren. Wij vinden het belangrijk dat de klant tevreden naar huis gaat, en vele jaren plezier hebben van hun aankoop. We kunnen mensen verzekeren dat ze altijd een eerlijk advies van ons krijgen, geen verkooppraatjes!”

24BEDJES.com onderscheidt zich door de goede prijs-kwaliteitsverhouding en snelle reële levertijden. Ze verkopen merken zoals: Deron, Eastborn, Kayori, Velda, Vandyck, Cinderella en nog veel meer… Ook bieden ze gratis bezorging en montage aan bij alle boxsprings, bedden en (top)matrassen.