Bridgen bij Bridgeclub 55+ in Huissen

HUISSEN - Onlangs was het de week tegen eenzaamheid, misschien heeft u ook gedacht, wat kan ik daar voor mezelf aan doen? Bridgen is een welkome afleiding, een prima invulling van uw vrije tijd en een manier om elkaar te ontmoeten.

"Bent u bekend met het spel dan kunt u op de woensdagmiddag vrijblijvend een kijkje komen nemen in het Koelhuis in Huissen. 

We spelen bridge volgens de regels in een gemoedelijke/ gezellige sfeer! Dat kan ook als u alleen bent, er wordt dan een partner voor u gezocht."

Kwikbridge

"Kent u het kaartspel nog niet en overweegt u het te gaan leren, dan kunnen wij u de weg wijzen naar een cursus/bridgedocent. U kunt ook kennismaken met bridge via 'Kwikbridge', dit kunt u vinden op You tube."

Lustrum

"Onze club heeft momenteel bijna zeventig leden, die op de woensdagmiddag spelen van 13.15- 16.30 uur. Dit jaar bestaat onze club 35 jaar en dit lustrum gaan we vieren met een feestelijk lunch voorafgaand aan de Kerst-drive. Voor informatie kunt u contact opnemen met Joke de Boer: 026 3645226/ joke@bittown.nl."