Huurdersmiddag in Angeren

LINGERWAARD - Huurdersorganisatie Huurdersbelang Lingewaard nodigt huurders van een (sociale) huurwoning van harte uit voor een informatief en interactief programma op 5 november in het Dorpshuis, Emmastraat 23 in Angeren.  De middag zal plaatsvinden van 13.00-17.00 uur.

Er zijn nog plaatsen vrij. De toegang is gratis. Op het programma staan onder andere een presentatie over het werk van de huurdersorganisatie. "Ook kunt u in gesprek met de bestuursleden en vragen stellen of punten agenderen die belangrijk voor u zijn als huurder. Er is een quiz met leuke prijzen en het duo Summer Chic zal de middag opluisteren met muziek. Natuurlijk ontbreken een hapje en een drankje niet."

"Komt u ook? U kunt zich aanmelden op het mailadres: huurdersbelanglingewaard@gmail.com. Geen e-mail? Bellen mag ook: 06 49766860.

Kent u iemand voor wie deze middag interessant is? Zegt het voort. Wij hebben een Facebookpagina: Huurdersbelang Lingewaard. Neemt u gerust een kijkje of neem langs die weg contact met ons op."