Wil en Marilo Janssen krijgen de prijs uitgereikt door de voorzitter Paul Ligtenberg.
Wil en Marilo Janssen krijgen de prijs uitgereikt door de voorzitter Paul Ligtenberg. Foto: Ans Lavooij

Huiskamerdrive BCH

Algemeen

HUISSEN - Zondag 30 oktober organiseerde Bridge Club Huissen een huiskamerdrive voor haar leden.

Bij deze huiskamerdrive ontvangen BCH-leden andere clubleden om thuis te bridgen. Na vier spellen verhuizen de spelers weer naar een ander huisadres van een BCH-lid. Het leuke hierbij is dat men steeds bij iemand anders speelt of andere gasten ontvangt. Het was prachtig weer zodat de meeste leden zich steeds per fiets van adres naar adres verplaatsten. Dat gaf deze middag nog een extra dimensie.

We sloten de middag af met een prijsuitreiking in De Buitenpoort, waar we bij elkaar kwamen, en hartelijk werden ontvangen. Onder het genot van een borrel werden de ervaringen van die middag onderling uitgewisseld en de uitslag bekendgemaakt.

Er werd gespeeld in twee lijnen. De winnaars waren Ria Dries met Kees Voets en Marilo en Wil Janssen. De deelnemers hebben erg genoten van deze huiskamerdrive. Het zal dus volgend jaar zeker een vervolg krijgen.

“Mocht u al kunnen bridgen en geÏnteresseerd om kennis te maken met Bridge Club Huissen. Dan kunt u altijd een paar avonden ‘sfeer komen proeven’. U kunt hiervoor contact opnemen met de secretaris van BCH Ans Lavooij via email: ans@lavooij.net
Kunt u nog niet bridgen maar zou u dat graag willen leren ook hiervoor kunt u contact opnemen met Ans Lavooij via email: ans@lavooij.net.”