Marike van Wezenberg en Gitta van Driel voor de praktijkingang op De Houtakker 51 in Bemmel. (foto: Egon Lamers)
Marike van Wezenberg en Gitta van Driel voor de praktijkingang op De Houtakker 51 in Bemmel. (foto: Egon Lamers) Foto: Egon Lamers

Prettige zorg zonder wachtlijsten!

Zorgpraktijken Sirius en Mindfulkompas

openen hun deuren in Bemmel

BEMMEL - Op 1 oktober zijn er twee nieuwe praktijken neergestreken op De Houtakker 51; Sirius en Mindfulkompas. Twee praktijken, één visie; de mens weer in zijn kracht zetten!

Mindfulkompas wordt gerund door Gitta van Driel; een ervaren GZ-psycholoog, moeder van twee, met een passie voor yoga en suppen. Na vele jaren te hebben gewerkt in de kinder- en jeugdpsychiatrie en volwassen GGZ besloot zij voor zichzelf te beginnen. Een praktijk met huiselijke sfeer voor alle vormen van zelfontwikkeling. Een plek om mindfulness te combineren met haar ervaring als traumabehandelaar, GZ-psycholoog en biografisch therapeut. Zonder verwijzing of diagnoses, gericht op positieve gezondheid.

Bij Mindfulkompas kun je terecht voor onder andere angst- of traumabehandeling, leefstijlvragen en mindfulness. Daarnaast organiseert Mindfulkompas events zoals Mindful Suppen, Mindful Paardencoaching en een vijfdaagse retraite in Zuid-Italië!

Marike van Wezenberg is het gezicht achter praktijk Sirius. Sirius biedt Hypnotherapie en Yagertherapie. Marike heeft ruime ervaring in het begeleiden van individuen en groepsprocessen. Hypnotherapie is een ontspannen, zachte manier om angsten of trauma aan te pakken, voor meer zelfvertrouwen of psychosomatische klachten. Niet meer snoepen of stoppen met roken? Hypnose werkt al na één sessie! Ook heel geschikt voor kinderen, bijvoorbeeld bij stotteren, bedplassen of ter ondersteuning van diverse problematieken. Twijfels of vragen? Marike denkt graag met je mee.

Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan met één van deze twee dames of neem een kijkje op hun site; www.mindfulkompas.com en www.praktijksirius.com.