Twee wandelingen voor Nooit te Ver

HUISSEN - Er zijn wandelingen die uitblinken door de prachtige omgeving, die ruimte biedt voor vergezichten en een prachtige natuur, begeleidt door rijkelijke geluiden van bosvogels en kruipende dieren die plotsklaps het pad kruisen. 

Zo’n wandeling beleefden de Huissense wandelaars op zaterdag 29 november in Kilder tijdens hun jaarlijkse klompenmars. Een wandeling die optimaal genot verschafte en eigenlijk nooit te ver voert.

Nooit te Ver heeft dit jaar nog toe groepswandelingen op het program staan. De winterwandeling in het Overijsselse Hengelo en een winterseriewandeling in Escharen op respectievelijk zondag 20 november en 11 december. 

Wandelaars, die eens kennis willen maken met een groepswandeling buiten Huissen van Nooit te Ver kunnen éénmaal gratis meeliften. Zij moeten zich dan wel tijdig opgeven bij het secretariaat tel. 026-3252631 of per mail: thewil.knuiman@gmail.com. 

Verder kan men ook gratis deelnemen aan de wekelijkse wandeling in Huissen die elke dinsdag om 10.00 uur vertrekt vanaf de Hazenkamp te Huissen (nabij het clubhuis van de Hengelsportvereniging). De wandeling varieert van 5 tot maximaal 10 km.