Afbeelding
Foto:

Keukenstudio Wishkeukens in Angeren maakt het kopen van een keuken leuk

In een ongedwongen sfeer ontzorgt Wishkeukens van a t/m z

ANGEREN - Keukenrenovatie. In deze wat dure en onzekere tijd is wellicht het renoveren van uw bestaande keuken een prima optie. Omdat Wishkeukens keukenfronten op maat laat maken kan er voor ieder keukenmerk passende nieuwe fronten geleverd worden. Ook voor uw keuken!

Is uw keuken best nog oké en is een nieuw werkblad, fronten en/of apparatuur vervangen toereikend. Wij leveren alle mogelijk frontmaten in 100 verschillende uitvoeringen en kleuren. 

Van het gas af

Uw huidige gaskookplaat vervangen voor een inductie kookplaat is een mooi begin om van het gas af te komen. Een breed assortiment inductie kookplaten met een zogenoemde 1-fase-aansluiting is vandaag de dag een prima alternatief. Hierbij heeft de bestaande meterkast vrijwel nooit een dure aanpassing nodig. Inductie kookplaten zijn hygiënisch en ze reageren supersnel, net zoals een gaskookplaat. Uw pannen moeten een magnetische bodem hebben. Dit test u eenvoudig met een ‘schoolbordmagneetje’.

Stroom en water besparen met een Quooker

In veel keukens wordt onbedoeld water verspild. Bijvoorbeeld als je water kookt voor een kopje thee, maar daarvan slechts de helft gebruikt. Ook als je de kraan even laat lopen voor warm water gaat er al snel een paar liter verloren. Dat is zonde en kan anders.

In de keuken behaal je de meeste winst bij de bron: de kraan. Water uit een reguliere kraan wordt verwarmd door de cv-ketel of een keukenboiler. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf: voor een liter warm water is liefst 70 keer zoveel energie nodig als voor een liter koud water. Vaak wordt een aanzienlijk deel van dat warme water uiteindelijk niet eens gebruikt - denk aan het restant in de waterkoker. De oplossing ligt voor de hand: kokend, maar ook het gewone warmwater dat zonder wachttijd direct uit de Quooker-kraan komt.

Een Quooker-systeem bespaart water en energie dankzij een reservoir in je keukenkastje dat water boven het kookpunt bewaart. Aangezien het reservoir vacuümgeïsoleerd is, heeft een Quooker-systeem daar in stand-by stand maar 10 Watt energie voor nodig. Ter vergelijking: een spaarlamp verbruikt 11 Watt, een gemiddelde televisie drie keer zoveel. Ook een Quooker kan met een ‘slim stopcontact’ bij uw vaatwasser worden aangesloten.

Nieuwe keuken

"Met een kwart eeuw aan ervaring helpen wij u aan uw droomkeuken. Graag komen wij bij u thuis op het moment dat voor u het best uitkomt! Dat kan dus ook ’s avonds of op zaterdag zijn. Aan uw keukentafel ontstaan al snel de eerste grove lijnen van uw nieuwe keuken.

Hierna nodigen wij u uit om in de keukenstudio het ontwerp en de offerte te bespreken.

In onze keukenstudio heeft u een bijna oneindige keuzemogelijkheid aan fronten, werkbladen en kleuren en dat natuurlijk allemaal met een handgreep naar keuze of meerdere soorten greeploze uitvoeringen. Met een vast team vakmensen, zoals water- en elektra installateurs, stukadoor, tegelzetters, schilders en natuurlijk een vakbekwame keukenmonteur maken we uw project tot een droomkeuken.

Kijk maar eens op www.wishkeukens.nl voor onze promotievideo en gerealiseerde projecten. Of bel: 06 29544706.

Graag tot ziens, Michel de Jong, Wishkeukens. Kraaienstraat 2a in Angeren.