Kerstmarkt Bemmel, inschrijven kan nog!

Algemeen

BEMMEL - Op zondag 11 december vindt in het centrum van Bemmel weer een traditionele kerstmarkt plaats. Naast alle kramen die er zullen staan is er voor de kinderen gratis toegang bij de schaatsbaan en in de draaimolen. De winkels en horecagelegenheden zullen deze dag ook geopend zijn. 

Een goede reden om nog even je laatste kerstinkopen te doen, of om gewoon te genieten van de activiteiten en gezelligheid in het centrum. Het evenement duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur. 

In het weekend van 10 & 11 december vindt ook weer de zevende editie van ‘Kunst Kasteel Bemmel’ plaats. Het kasteel is van 11.00 – 17.00 uur opengesteld voor het publiek. Liefst dertien kunstenaars tonen hun nieuwste werken. “Laat u verrassen door de verscheidenheid van de kunstwerken.” Zaterdag 10 december opent burgemeester Nelly Kalfs de expositie om 15.00 uur met een welkomsttoespraak. Locatie: Kasteel de Kinkelenburg te Bemmel.

“Wil jij ook nog aansluiten met een kraam op de kerstmarkt? Je kunt je nog inschrijven via de website www.kerstmarktbemmel.nl. Op deze website vind je ook alle actuele informatie over de kerstmarkt.”