Afbeelding
Foto: De Kleibakkers

De Kleibakkers start seizoen met Prinsenwissel en Jaman

Algemeen

HAALDEREN - 19 november vindt in Baggergat het Prinsenbal plaats. In zalencentrum De Kolk zal Prins Twan de Spanningzoeker met zijn prinses Jolanda deze avond na drie jaar het licht echt uit gaan doen. Hun motto ‘Wij doen het licht wel uut’ zal niet snel vergeten worden. Gezien ze een regeerperiode vol spanning hadden of het licht überhaupt wel aan mocht, achter de rug hebben.

“Gelukkig hebben ze afgelopen seizoen onverwachts nog kunnen genieten van twee mooie dagen carnaval en hopen we dat ze ondanks hun turbulente regeerperiode toch hebben genoten van de afgelopen drie jaar. Aan wie zullen ze de scepter overdragen? Dat is de grote vraag waarop we deze avond antwoord gaan krijgen.”

Na de onthulling kan het feest losbarsten. Dat het een feest zal worden dat staat al vast, want uit het verleden is gebleken dat DJ Tom TT er geen moeite mee heeft om de dansvloer van De Kolk vol te krijgen. En als dan ook nog eens Nederlandstalig artiest Jaman komt optreden, dan is het feest helemaal compleet.

We zullen om 20.11 uur de avond openen. Zorg dat je erbij bent. De voorverkoop is inmiddels van start gegaan, kaarten zijn voor tien euro per stuk verkrijgbaar bij Fietsreparaties Haalderen, aan de Sallandstraat 11 in Haalderen.