Afbeelding
Foto: Suzanne van der Land-Touwen

Schilderen op De Minkhof

Algemeen

BEMMEL - Schildert u graag of vindt u het leuk om dit in gezelschap te doen? Lang niet iedereen heeft thuis de ruimte of de materialen om aan de slag te gaan. Zeker in de wintermaanden is het gezellig om het huis uit te gaan en in een warme omgeving met anderen lekker bezig te zijn.  

Geerte Dionet is een ervaren schilder en zal aanwezig zijn en waar gewenst tips en adviezen geven. Geerte: “Mijn passies zijn tekenen en schilderen; portretten, stillevens en de natuur; aquarel, acryl of olieverf, ik vind het prachtig. Van mijn passie geef ik graag wat door aan mensen die ook belangstelling hebben voor deze mooie hobby.” 

Op de Minkhof bent u elke maandagmiddag vanaf 13.30 uur van harte welkom om te komen schilderen, ook als u het nog nooit gedaan heeft. Het gaat niet om het resultaat, maar om de gezelligheid. Natuurlijk serveren wij een heerlijke kop koffie of thee en is er genoeg tijd om ook met elkaar te kletsen! Kosten per keer bedragen inclusief koffie en thee 4,60 euro.

De Minkhof is een ontmoetingsplek voor senioren uit Lingewaard en omgeving die graag binnen en buiten actief willen zijn, alleen of met anderen.
Het adres van De Minkhof is Molenwei 57 in Bemmel, de ingang ligt aan het einde van de Flierenhofstraat.
Voor meer informatie en aanmelding voor deze middag kunt u contact opnemen met onze coördinator deelnemers Carla Tap, op 06 19093820.