Glow in the Dark.
Glow in the Dark. Foto: Adriaan Vos

Glow in the Dark bij BC Gendt

Algemeen

GENDT - Op woensdagavond 9 november ging bij BC Gendt om 20.30 uur het licht uit. Een avondje energie bespaard... of gewoon veel lol.

In het donker badmintonnen valt nog niet mee, al heb je verlichte shuttles, oplichtende strepen op de grond en lichtjes aan het net en dansende lichtjes in de zaal. De shuttles gingen snel en veel ging op gevoel. Een leuke uitdaging voor iedereen.

Het valt op dat als het licht uit gaat het ook soms heel rustig wordt in de zaal. Opperste concentratie of is het ons lichaam dat zegt te willen gaan slapen. Sommige spelers hadden al een pittige training achter de rug eerder op de avond. Toch ook veel gelachen over hoe mis je kan slaan wanneer je niet goed kan zien. Het kwam zeker aan op behendigheid en beheersing van kracht.

Aan het einde van de avond wat het weer supergezellig na verwijdering van de oplichtende strepen en lampjes nog even napraten en een drankje in de kantine van sporthal Walburgen.

“Wil jij ook eens badmintonnen op woensdagavond. Altijd drie keer gratis mee trainen. Neem dan even contact op met het Secretariaat via info@bcgendt.nl (voor meer informatie: www.bcgendt.nl).”