Afbeelding
Foto: Saskia Laurentzen, begeleidster Stars

Ook dansen bij de Stars?

Algemeen

ANGEREN - “Kom ook dansen bij de Stars! We zijn een groep meiden, met een enthousiaste trainster. Ze maakt steeds weer nieuwe dansen, zodat we kunnen optreden bij carnavalsavonden, maar ook meedoen aan wedstrijden om te laten zien wat we kunnen.”

“Er worden verschillende stijlen dansen geoefend: garde, modern en free-style. Wil je ons eerst eens zien dansen? Kom dan naar de openingsavond van carnavalsvereniging De Narrenpoel op zaterdag 19 november om 20.11 uur. Maar je mag ook een berichtje sturen dat je graag eens mee wilt doen. Onze Twinkle Stars groep bestaat nu uit zeven meiden tussen 9-14 jaar. We dansen op woensdagavond van 19.00-20.00 uur.

We starten vanaf 23 november van 18.00-18.45 uur ook vier woensdagen achter elkaar met een groep Little Stars, in de leeftijd van 4-8 jaar. Ook daarvoor kun je je nog aanmelden. Dans jij ook graag? En houd je ervan om op te treden in mooie kleding, stuur dan een berichtje naar Starsangeren@gmail.com of bel: 06 34275511 (Yvonne, begeleidster Stars).”