Afbeelding
Foto:

Sint- en pietenfeest in Bemmel

BEMMEL - Zaterdag 19 november komt Sinterklaas naar het mooie Bemmel. Hij zal zijn intocht om 13:30 uur starten op de hoek van de Leemkuilselaan/Dorpstraat ter hoogte van De Kinkelenburg. 

Voorafgegaan door drumfanfare Eska zal de tocht richting Het Wapen van Bemmel gaan. De route wordt over de promenade vervolgd en de stoet gaat verder richting de verzorgingshuizen De Goudenappel. Van hieruit gaat Sint terug via de promenade rechtsaf naar het marktplein. 

In de tocht zijn natuurlijk de motorpieten er weer bij. De Sint komt wel met een heel speciaal voertuig naar Bemmel. Op het marktplein gaat Sint en zijn pieten een mooi programma bieden aan alle kinderen. Hierbij werken dweilorkest De Dreumels, drumfanfare Eska, dansatelier Over de Linge ook mee.

Aan het eind van het programma mogen de kinderen met Sint en Piet op de foto. Er is voor iedereen wat lekkers bij afloop. Ook is gedacht aan de kinderen die alleen maar glutenvrije pepernoten mogen. 1 piet is te herkennen met een letter G voor de glutenvrije snoep.

De commissie dankt alle pepernoot sponsoren,  ondernemers vereniging Bemmel,  gemeente Lingewaard en alle 160 vrijwilligers. 

De sint heeft gezegd dat jullie 's avonds allemaal de schoen mogen zetten. Groeten Sint en Piet