Thomas en Tim van autoservicebedrijf Vast Automotive in Gendt.
Thomas en Tim van autoservicebedrijf Vast Automotive in Gendt. Foto:

Monteurs Thomas en Tim starten eigen autoservicebedrijf in Gendt

Uw auto in bekende en vertrouwde handen

bij Vast Automotive!

GENDT – In het pand aan de Henri Dunantstraat 3 is een nieuw autoservicebedrijf gevestigd. Tim van Aalten en Thomas Steen gaan er samen de uitdaging aan om op deze voor hen bekende stek hun droom te verwezenlijken: Vast Automotive.

Beide monteurs kennen elkaar goed. En òòk Gendt en omgeving kent hen! Want zowel Tim als Thomas hebben respectievelijk zes en dertien jaar als monteurs gewerkt bij hun vorige baas! Vrijwel elke wagen, die dat bedrijf in onderhoud had, hebben zij regelmatig onder ogen gekregen.

Vast Automotive is al een maandje actief in het pand aan de Henri Dunantstraat 3 in Gendt. Het bedrijf met een goed geoutilleerde werkplaats en moderne apparatuur staat open voor service en onderhoud aan personenwagens van Ford en elk ander merk!

Vast Automotive bezit ook de wettelijke certificering om elektrische en hybride auto te mogen onderhouden. “Daar zullen we ons naast de brandstof-auto ook op focussen. Zeker nu er steeds meer elektrische occasions op de markt komen.”

Bovendien zijn bezitters van lichte bedrijfswagens, aanhangers en campers welkom. Vast Automotive is ook het adres voor de APK. De klant kan rekenen op deskundig en kwalitatief goed onderhoud, waarbij service en klantvriendelijkheid voorop staan.

“Als startend bedrijf hebben we weinig overheadlasten, en dat voordeel ziet de klant weer terug in onze redelijke prijzen”, aldus Thomas en Tim, die zodra het bedrijf goed is aangekleed en alles is geïnstalleerd een open dag voor klanten en belangstellenden zullen houden.

Vast Automotive, Henri Dunantstraat 3, Gendt; 06 81267826 / 06 46445614. www.vastautomotive.nl; FB: Vastautomotive.