Informatiemiddag KBO over het
levenstestament

LINGEWAARD - Op donderdag 24 november verzorgt seniorenvereniging KBO Bemmel-Doornenburg weer een Informatiemiddag in De Kinkel in Bemmel. Het actuele onderwerp is dit keer: ‘Het levenstestament’.

De heer Francois van Schaik, notaris in Bemmel, is uitgenodigd om uitgebreid in te gaan op ‘Het levenstestament'. De meeste senioren hebben de verdeling van hun nalatenschap al jaren geleden geregeld in een testament. Toen werd er over het algemeen nog niet gesproken over een levenstestament. Maar welke wet- en regelgeving is er nu van toepassing? Wat is een levenstestament? Waarvoor dient een levenstestament? En wat houdt bewindvoering of het geven van een volmacht in? En zo zijn er nog tal van andere vragen over het erfrecht etc. die ons bezig houden en waar notaris Van Schaik een antwoord op heeft en ook boeiend over kan vertellen.

"Heeft u zelf ook nog specifieke vragen? Er wordt ruim de gelegenheid geboden om ook die aan de orde te stellen." Aanvang bijeenkomst om 14:30 uur in De Kinkel in Bemmel.