Summerland speelt live ‘de Top2000’. Op zaterdag 17 december in De Buitenpoort in Huissen. (foto: N. Smink Fotografie)
Summerland speelt live ‘de Top2000’. Op zaterdag 17 december in De Buitenpoort in Huissen. (foto: N. Smink Fotografie) Foto: N. Smink Fotografie

Traditie Buitenpoort in Huissen voortgezet; zaterdag 17 december

Top2000 hits live gespeeld door Summerland

HUISSEN - Vanwege succes geprolongeerd. De Top2000 Party met Summerland! Op zaterdag 17 december is De Buitenpoort gastheer van de alom bekende top coverband, die live nummers uit de ‘lijst der lijsten’ speelt. Welke? Dat mogen de bezoekers mede bepalen. 

Herinnert u zich deze nog, nog, nog? De Top2000 Party in De Buitenpoort in Huissen in… 2019. Al een kleine traditie, maar die kon niet worden voortgezet vanwege de pandemie. Tot nu, drie jaar later. Want op zaterdag 17 december 2022 is het vanaf 20.30 uur en voor 18-plussers weer tijd voor het feest der herkenning: zingen en swingen geblazen, want op alle nummers doen uitgelaten muziekfans met zowel benen en armen als met mond mee.
Op die rockklassieker uit de 60's, die discokneiter uit de 70's, dat foute 80's pophitje, die 90’s floorfiller, de meest zwijmelbare ballad, die meezingbare meedeiner en/of die megahit uit dit millennium. Allen live gespeeld door Summerland! Een unieke invulling van het spektakel rond de Top2000.

De nummers zijn onder meer de favorieten van de bezoekers, want zij kunnen via de Facebookpagina van De Buitenpoort vanaf zondag 20 november stemmen voor hun toppers uit de ‘lijst der lijsten' van de popmuziek.

Vip-trip

Uiteraard speelt de top coverband nog veel meer hits uit de Top2000. Lindy (uit Huissen!), Jan, Jody, Frans, Gary en Paolo zijn zo muzikaal (flexibel) dat ze werkelijk alles kunnen spelen en zingen. Van Abba tot ZZ top, van Doe Maar tot Venga Boys, van Trammps tot U2, van Queen tot Goldband en van André Hazes tot La Fuente. 

Hans Schmeinck alias Kinki Sminki is die avond dj en presentator. Die avond wordt ook een VIP-trip naar een nationaal muziekfestival verloot. ,,Reserveer snel op www.debuitenpoort.nl, want de kaartverkoop gaat hard’’, weet Jan, de zingende drummer van Summerland. ,,Komt allen en maak van Huissen een Top2000-stad!’’