Mart Hillen. (foto: Dutchfoto)
Mart Hillen. (foto: Dutchfoto) Foto: Dutchfoto

TLC session: Mart & Movies

Algemeen

BEMMEL - TLC sessions zijn kleinschalige, akoestische concerten in het café van de TheaterKerk. Muziekliefhebbers kunnen genieten van muziek in zijn puurste vorm. De intieme sfeer en de persoonlijke verhalen van de muzikanten maken van deze avond telkens weer een bijzondere ervaring.

De singer-songwriters zijn misschien nog niet allemaal bekend bij het grote publiek, maar barsten van talent en staan garant voor een mooie muziekavond.

In ‘Mart & Movies’ vertelt Mart Hillen, het jongste gitaar fenomeen van Nederland, over zijn passie voor films en de muziek die voor film is gemaakt. Hij speelt door hem opnieuw gearrangeerde filmmuziek uit klassiekers als de Titanic en Mission Impossible, maar ook uit de recente film Bohemian Rhapsody over Queen. 

Op zijn 21ste veroverde Mart Hillen de theaters met zijn 1e soloprogramma ‘In Concert’. Wie hem heeft gezien en gehoord, wil meer. Met zijn virtuoze gitaarspel schept hij schilderachtige beelden die het publiek meenemen naar een andere wereld. 

‘Mart & Movies’: beeldend, herkenbaar en super muzikaal! Te zien in de TheaterKerk in Bemmel op vrijdag 2 december, aanvang 21.00 uur. Kaarten à vijftien euro  zijn online verkrijgbaar (www.theaterkerk.nl) en bij boekhandel ‘de Toren van Bemmel.