Ruimte bij cursussen Senioren Actief Bemmel

Algemeen

BEMMEL - Er is plaats bij Yoga en Tai Chi op dinsdag en woensdag bij Senioren Actief Bemmel (SAB). “Na uw 50e verjaardag kunt u bij de SAB terecht voor Yoga en Tai Chi-lessen.

Deze lessen worden door gecertificeerde docenten gegeven. De Yoga en Tai Chi-lessen dragen bij aan het krijgen en behouden van een sterk en gezond lichaam. De oefeningen maken de gewrichten los en maken de spieren sterker en soepeler, zonder deze teveel te belasten. Het is mogelijk om aan te melden voor een proefles. Ook mannen zijn welkom kennis te komen maken met yoga in de Kinkel. 

Er is ruimte op dinsdag stoelyoga om 9.30 uur en yoga 13.00 uur. Op woensdag 9.30 uur is er nog plaats bij de Tai Chi-les. Creatieve handvaardigheden bij Senioren Actief Bemmel (SAB). Zin om creatief aan de slag te gaan, het zorgt voor ontspanning en zo maakt u de mooiste dingen.
Op donderdagmiddag kunt u creatief bezig zijn onder leiding van een gekwalificeerde docente. U werkt met verschillende materialen, er wordt geplakt, geschilderd, getekend, poppen en kaarten enzovoort gemaakt.

“Even niets te doen en toch nieuwsgierig kom kijken op donderdagmiddag om 13.30 tot 15.30 uur in cultureel centrum De Kinkel.”

Voor (meer) informatie kunt u contact opnemen met: 

Cursuscoördinatoren Senioren Actief Bemmel SAB:

Anja Berns (sab.anjaberns@gmail.com of 06-16714168) of José van Rossum (0481-461856)