De jeugdleden van Kidang spelen Teqvoly.
De jeugdleden van Kidang spelen Teqvoly. Foto: Hermandat Fotografie

Succesvolle clubdag van volleybalvereniging Kidang

Algemeen

BEMMEL - Op zaterdag 12 november vond in De Bongerd in Bemmel de Kidang clubdag plaats. Een gezellige dag voor clubleden, familie en vrienden om elkaar beter te leren kennen. Uiteraard vonden er wat sportieve activiteiten plaats, zoals glow in the dark volleybal in een donkere zaal met lichtgevende bal. 

Daarnaast konden de aanwezigen zich ook vermaken met het zogenaamde Teqvoly. Dit is een combinatie van tafeltennis en volleybal. Teqvoly traint je reactievermogen en snelheid en is vooral erg leuk om te spelen. Zowel de senioren als de jeugdleden hebben zich die middag prima vermaakt.

Om de club ook een financieel steuntje in de rug te geven, vond er in de avond een veiling plaats. De inbreng kwam van leden in de vorm van diensten waarop je kon bieden, zoals een sint en piet, een knipbeurt, aanmoediging bij een wedstrijd of een gezellige barbecue voor 20 personen geheel verzorgd door Heren 1. Daarnaast heeft Kidang ook van diverse bedrijven uit Bemmel en omgeving geweldige producten en cadeaubonnen ontvangen om te veilen. Na een rustige start, kwamen de aanwezigen los en werd er flink geboden en kreeg iedereen er ook plezier in om tegen elkaar op te bieden. Het was een geweldig leuke avond en een groot succes!  

Kidang is alle leden en ondernemers die de veiling hebben mogelijk gemaakt dankbaar! Tevens is er een bedankje voor de dames van de organisatie en met name de enthousiaste veilingmeesters Jeltje en Merel. De club kan met een mooie aanvulling op de clubkas de leden dit seizoen voorzien van nieuwe materialen en gezellige activiteiten. De Kidang clubdag is zeker voor herhaling vatbaar; blijf de website en socials in de gaten houden!