Afbeelding
Foto:

Doe ideeën op tijdens de Winterfair bij Tuincentrum De Pas

Beleef een sfeervolle kerst thuis!


GENDT – Thuis maken we het gezellig en halen we meer luxe, warmte en sfeer in huis. Dat laten Sabine en Vincent van Tuincentrum en Hoveniersbedrijf De Pas zien. Kom maar eens kijken op de Winterfair op zaterdag 26 en zondag 27 november van 11.00 tot 17.00 uur.

Wil je de donkere dagen in december extra gezellig maken? In het tuincentrum doe je volop ideeën op. Naast de klassieke kerstdecoraties zie je vooral de nieuwste trends, die alle goed te combineren zijn met allerhande woonaccessoires. Voor binnen én buiten! Prachtig geëtaleerd in en rondom de serres en overkappingen van het hoveniersbedrijf in het tuincentrum. Die combinatie is ook de kracht van De Pas als tuincentrum én hoveniersbedrijf.

Op de Winterfair wordt het gezellig winkelen. Je doet er nieuwste decoratie en creaties op. En ook lokale bedrijven presenteren zich. Onder hen Studio Pastel, Lots4All, Ietz,Janne, The spice it up Box, Mark hypnotherapeut, Macrame, Essies en nog veel meer… Foodtruck Un Bakkie is aanwezig met heerlijke warme chocolademelk, een lekker koekje/snoepje of tosti/pannenkoek.

Sabine en haar team zijn befaamd om hun (kerst)workshops. De voorbeelden van de te maken kerststukken zijn op deze Winterfair te zien er zijn nog enkele plekken beschikbaar, ook geven we deze dag leuke tips en weetjes voor bloemschikken. Ook befaamd is De Pas om de kerstbomen, waaronder de Nordman, Zilverspar en Koreaanse den. Meer dan vijfhonderd in alle maten staan er droog onder de kap!

Voor elke kopende klant is er een mooie attentie, en er is een superleuke verloting. Koopzondagen 4/11/18 december vanaf 12:00 uur en bestel uw vuurwerk voor dit jaar op www.bestelvuurwerk.nl/DePas.

Tuincentrum De Pas, Angerensestraat 46, Gendt; 04812 421648; www.Tuincentrumdepas.nl