Afbeelding

Morgana Damminga introduceert:

‘BS1 Pure’ slim en ergonomisch!

ARNHEM - Nieuw bij Morgana Damminga de ‘BS1 pure’ van Ergosleep. Een slanke boxpringbodem waarbij hedendaags design en ergonomie hand in hand gaan.


BS1 Pure. Met de komst van de Ergosleep BS1 Pure is het voor het eerst ook mogelijk om je SLAAP-DNA® te vertalen naar een slanke boxspringbodem. De bedbodem heeft een hoogte van slecht 14 cm en heeft, gecombineerd met stijlvolle hoge poten en een zwevend hoofdbord, een luxueuze uitstraling, een lust voor het oog!

Goed en gezond slapen

Wist je dat slapen, naast gezond eten en genoeg bewegen, de derde en belangrijkste pijler is van een gezond (en dus hopelijk lang) leven? De positionering van je hoofd, wervelkolom en benen tijdens je slaap, bepaalt of je lichaam ‘s nachts optimaal kan herstellen voor een nieuwe dag.
Wanneer je matras te hard of zacht is, je kussen te hoog of laag of je bedbodem niet voldoende ondersteuning biedt, dan ligt je wervelkolom niet recht en ervaar je drukpunten. Daardoor kun je niet optimaal ontspannen en herstellen tijdens je slaap.

Unieke slaaptest

Bij Morgana Damminga bieden ze een unieke slaaptest, met een innovatief testbed, waarmee in kaart wordt gebracht welke ondersteuning jouw lichaam nodig heeft: jouw Slaap-DNA®. Dit Slaap-DNA® kan vervolgens worden doorvertaald in je bedbodem, je matras en je hoofdkussen.

Morgana Damminga

Morgana Damminga, Venlosingel 21-1, woonboulevard Arnhem-Zuid, www.morgana.nl/actie