Afbeelding
Foto:

Naast internetshop nu ook fysieke locatie in Bemmel

Nieuwe producten tegen absurd lage prijs bij Kreco Outlet!

BEMMEL – Al enige tijd kun je via www.kreco-outlet.nl artikelen aanschaffen die retour zijn gekomen van internet webshops, maar de producten zijn altijd nieuw. Tegen veelal absurd lage prijzen! Met kortingen tot wel zeventig procent. Kwalitatieve producten, die Kreco in de markt opkoopt en op internet aanbiedt. Van speelgoed en kerstartikelen tot aan keuken- en huishoudelijke apparaten. Sinds 9 november heeft Kreco Outlet ook een fysieke locatie aan De Houtakker 8a in Bemmel. Bij bestellen en afhalen profiteert men bovendien van tien procent extra korting!

Kreco (Kr–eco) is de afkorting van Kr-ingloop eco-nomie. Realiseer je je hoeveel verpakkingen open gemaakt worden en teruggestuurd? 23 miljoen pakketten in 2020. De teruggestuurde pakjes belanden vaak in een magazijn of nog erger, ze worden vernietigd. Kreco koopt deze partijen én restpartijen op. 

Kreco verkoopt alleen werkende producten. “Het is wel mogelijk dat de doos van het product niet meer in nieuwstaat is. Na een kwaliteitscontrole bieden we de producten die alleen 100 procent goed en niet gebruikt zijn aan op onze website. Op deze manier sluiten we de cirkel. Het produceren van dit product is niet voor niets geweest. Vandaar ons statement: "we close the circle”, aldus Lucas Voordijk.

Onze missie

“Kreco Outlet heeft als missie het overnemen van webshop retouren of restpartijen, en deze indien nodig te controleren en de benodigde onderdelen vervangen. Daarna brengen we deze producten via www.kreco-outlet.nl weer in de markt. Met als duidelijke achtergrond het stimuleren van een circulaire economie.”

Tien procent extra afhaalkorting

Bestellen en daarna afhalen kan ook. Want sinds 9 november is een fysieke locatie geopend. Daarbij profiteert men van 10 procent extra korting. In de winkel kan iedereen bovendien ons assortiment bekijken en producten aanschaffen. Ook dan profiteert men van 10 procent extra korting! Er geldt nu zelfs een tijdelijke openingsactie van 20% extra korting op artikelen boven de 25 euro met inlevering van de advertentiebon.

Kreco* Outlet, De Houtakker 8A, Bemmel; 06 12198238; www.kreco-outlet.nl; (Maandag & dinsdag op afspraak. Woensdag t/m vrijdag van 10:00 -17:00. Zaterdag van 10:00 – 15:00).