Kerstmarkt Bemmel

BEMMEL - Op zondag 11 december vindt in het centrum van Bemmel weer een traditionele kerstmarkt plaats. Naast alle kramen die er zullen staan is er voor de kinderen gratis toegang bij de schaatsbaan en in de draaimolen. Wil je alvast je kerstinkopen gaan doen? Of gewoon even rondkijken? Van kerstversiering, sieraden tot afsluiten met een oliebol. Er is van alles te doen en te zien. 

Naast de kramen zijn deze dag ook de winkels geopend. En bij de lokale horeca kan je terecht voor een heerlijke kop koffie met gebak of uitgebreide lunch.
Voor de kids is er genoeg vertier op te zoeken tijdens de kerstmarkt. Op de parkeerplaats voor de Albert Heijn staat een schaatsbaan van 200m2 die voor iedereen gratis toegang biedt net zoals de draaimolen op het marktplein. Tussen het shoppen door zullen er diverse koren zorgen voor wat muzikale gezelligheid en zal de DJ swingende kerstnummers draaien.

Zoals elk jaar is er voor de basisschoolleerlingen uit Bemmel en Haalderen ook het wensboomproject. Met de wenskaart die uitgedeeld is mag ieder een wens doen voor een ander. Elk jaar zoekt de kerstcommissie de mooiste wens uit en zorgt dat deze in vervulling gaat. De wenskaarten mogen tot en met 11 december ingeleverd worden bij de Hema of bij Brasserie Bloem. 

Ook vindt in het weekend van 10 & 11 december de zevende editie van ‘Kunst Kasteel Bemmel' plaats. De expositie is van 11.00 - 17.00 uur opengesteld voor het publiek. Dertien kunstenaars tonen hun nieuwste werken. Laat je verrassen door de verscheidenheid aan kunstwerken. Naast schilderijen, fotografie, ecoprints en sieraden tonen wij beelden in diverse materialen en technieken, waaronder keramiek, glas, hout en brons. Zaterdag 10 december opent burgemeester Nelly Kalfs de expositie om 15.00 uur met een welkomsttoespraak. Locatie; Kasteel de Kinkelenburg te Bemmel.

Zondag 11 december van 11.00 tot 17.00 in het centrum van Bemmel, weer een gezellige traditionele kerstmarkt!