Afbeelding

Het kan nu op de Arnhemsepoort 106 in Huissen!

Goedkoop, onbeperkt sporten

en geen lange contracten

HUISSEN - "Ik ben lange tijd op zoek geweest naar een sportschool. Dit vond ik erg lastig omdat je overal direct aan een zes of twaalf maanden contract vastzit, en als je flexibel wilde sporten moest je maandelijks veel meer betalen. Sinds Easy Active Studio is voor mij dat grootste probleem opgelost!"

Sinds 7 november ben ik lid geworden van de Easy Active Studio Huissen, op de Arnhemsepoort 106 in Huissen. Bij de Easy Active Studio Huissen betaal je maar zeven euro en vijftig cent per week, voor onbeperkt sporten en kan ik per week via de app opzeggen. Daarnaast is het ook tijdelijk te bevriezen voor als je bijvoorbeeld op vakantie gaat! Echt super handig!

Via een toegangscode kan ik onbeperkt naar binnen van 6.00 tot 23.00 uur, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Doordat ik nu wat meer thuis werk is dat ideaal voor mij, omdat ik nu ook ’s middags even kan gaan.
Bij de Easy Active Studio Huissen sport een leuke doelgroep die met hun gezondheid bezig zijn waar ik mij thuis voel."

Mocht je weinig of veel begeleiding nodig hebben dan kan je via de app een afspraak maken met één van de personal trainers, en dat vind ik erg prettig. Ook zijn er mogelijkheden om Personal Training te doen.

Easy Active Studio Huissen is een kleinschalige sportstudio en dat vind ik erg fijn.

Easy Active Studio Huissen, Arnhemsepoort 106, Huissen; easyactivestudio.nl.