Jeugdspelers Nienke en Daan in actie.
Jeugdspelers Nienke en Daan in actie. Foto: Maarten Nijenhuis

TTV Essentia viert het kampioenschap

Algemeen

BEMMEL - In De Kooi in Bemmel is geregeld spektakel te beleven. Neem bijvoorbeeld het eerste team van de senioren van Tafeltennisvereniging Essentia. 

Jorn Sanders, Piet Rijsemus, Thijs Stalpers en Sam Weima staan na negen wedstrijden liefst 32 punten voor op de concurrentie. De champagne kon dus vroeg geschonken worden. De vier heren staan ook in de top 5 van hoogste winpercentage in hun competitie. Kortom, een verdiend kampioenschap! Op naar de derde klasse.

Het tweede team heeft het wat zwaarder. Zij staan momenteel laatste in de 5e klasse. Tom Coopmann, Ingrid Paffen, Frits Lemmen, Richard Wierbos en Francois Manga hebben onlangs wel zeer verdienstelijk gelijk gespeeld tegen de nummer 2. Hulde!

De 55+-groep is elke dinsdag ook weer fanatiek aan het spelen. Tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen deze heren en dames met elkaar een balletje slaan in De Kooi. Onder het genot van een kopje koffie wordt er dan nog gezellig nagepraat. Deze 55+-groep is een mooi onderdeel van de vereniging

“Interesse om bij TTV Essentia te komen tafeltennissen? Neem dan contact op via info@essentiabemmel.nl of via 0625086407 (Maarten). Of kom op een dinsdagmiddag om 14.00 uur (55+groep) of vrijdagavond (18.15 jeugd, 19.45 senioren) langs in De Kooi in Bemmel.”