Lingewaards Mannenkoor in concert in de Zandse Kerk.
Lingewaards Mannenkoor in concert in de Zandse Kerk. Foto: Marian Koudijs

Kerstconcert Lingewaards Mannenkoor in De Zandse Kerk

Algemeen

HUISSEN - Na een periode van drie jaar waarbij door de coronamaatregelen een kerstoptreden niet mogelijk was, geeft het Lingewaards Mannenkoor op zaterdagmiddag 17 december in De Zandse kerk weer een kerstconcert.

Onder het thema ‘Christmas Around the World’, brengen we onder leiding van onze nieuwe dirigent Maarten-Jan Dongelmans een gevarieerd programma van sfeervolle kerstmuziek. Solisten zijn Claudia Weijers en Martin Burghout. 

Om 14.30 uur is de kerk open, om 15.00 uur start het concert, tot circa 16.15 uur. Na afloop is er voor iedere bezoeker een glaasje glühwein met kerststol waar we het concert mee afsluiten. Het belooft een mooi concert te worden. 

De entreeprijs bedraagt 10,00 tien euro. Kaarten zijn te koop bij: Digitaal: www.lingewaards-mannenkoor.nl/concert, Drankenhandel Degen, Zandsedwarsstraat 13, Huissen, Van Eimeren, Langestraat 8, 6851 AP Huissen (alleen contante betaling), of voor het concert aan de deur van de kerk. Het adres van De Zandse Kerk is van Wijkstraat 33, Huissen.