Jubileumdrive BCH in Openluchtmuseum in 2021.
Jubileumdrive BCH in Openluchtmuseum in 2021. Foto: Lavooij

Nog nooit gebridged?... en wil je het leren?

Algemeen

HUISSEN - Bridgeclub Huissen (BCH) en bridgeclub CoolDown hebben de handen ineen geslagen en bieden begin volgend jaar een beginnerscursus aan.

Beide clubs spelen in het Koelhuis, BCH op dinsdagavond en CoolDown op woensdagavond, waarbij gezelligheid en spelplezier worden gekoppeld aan serieus bridge. Na het spelen blijven velen vaak nog gezellig napraten. Naast de competitie worden er het hele jaar door nog diverse activiteiten georganiseerd zoals Kerstdrive, Paasdrive, huiskamerbridge en zomerbridge. Je houdt er vrienden aan over.  

Beide clubs zijn verbonden aan de Bridgebond, waardoor de leden meesterpunten verzamelen en thuis het informatieve tijdschrift Bridge ontvangen.  

De beginnerscursus bestaat uit twaalf lessen met begeleiders aan tafel. De cursus start begin januari. Locatie is, afhankelijk van de deelname, in het Koelhuis. De cursus zijn op maandagmiddagen om 14.00 uur. De kosten zijn 50 euro.

Interesse? Verdere informatie is te krijgen bij Ans Lavooij, secretaris BCH, mailadres ans@lavooij.net of per telefoon 06 53704135.