Afbeelding
Foto: Rezie Leenders

Sint brengt een sportief bezoek aan MHC Bemmel 800

Algemeen

BEMMEL - Woensdag 16 november was het dan zover. De Sint en zijn gevolg kwam op bezoek tijdens de training van de Jongste Jeugd van MHC Bemmel 800.

Nadat hij de kinderen bij de buren van SC Bemmel, na een gezellige middag, gedag had gezegd, wandelde hij in een rustig tempo naar ons clubhuis. Echter Piet stond al te springen om met zijn hockeystick mee het veld op te gaan. Hij wilde de laatst tips en trick wel eens leren van al die kinderen.

Zijn conditie werd op de proef gesteld. Dat hockeyen was toch best moeilijk en je moet er toch wel echt hard voor rennen.

Binnen kregen de teams tijd om met Sint door te brengen. Door luisterpiet was hij goed op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de teams. Er werden yells geroepen en vrolijke Sinterklaasliedjes gezongen. Sint was vooral onder de indruk van de prestaties en de vrolijke hockeykousen van de spelers.

Alle kinderen gingen met een chocoladeletter naar huis. Ook Sint moet op de kleintjes letten tegenwoordig. Daarom was AH Bemmel zo vriendelijk om hieraan een steentje bij te dragen.

Sint en Pieten hebben, net als de kinderen, genoten van deze middag en komt graag volgend jaar weer terug!