Nooit te Ver in Hengelo te gast

Algemeen

HUISSEN - De wandelaars van de Huissense wandelvereniging Nooit te Ver waren op zondag 20 november te gast in het Overijsselse Hengelo voor hun winterwandeling. Het was een zeldzaam mooie tocht over mooie uitstekend begaanbare weggetjes en paden. 

Het bijzondere van deze wandeling was dat nagenoeg het hele parkoers door bossen en langs weilanden en enkele meertjes voerde. Het ietwat frisse weer met een stralend ochtend zonnetje gaf de natuur een winterse aanblik. Op de uitgestrekte weilanden lag een glanzend laagje dauw dat door het spel van de zonnestralen een extra dimensie kreeg. Deze fantastische wandeldag werd afgesloten met een nazit in het proggiehoes. 

Na een gezellige busreis werd rond 17.00 uur Huissen weer bereikt. De wandelaars hoeven niet te wachten tot de volgende groepswandeling maar kunnen elke dinsdagochtend om 10.00 uur deelnemen aan de wekelijkse groepswandeling in en rondom Huissen. 

Er wordt gestart vanaf het clubhuis van de Huissense hengelsportvereniging gelegen de Hazenamp te Huissen nabij de voetbalvelden van RKHVV. Ook niet leden kunnen hieraan deelnemen. De wandeling duurt ongeveer een uur. Dus iedereen is welkom en deelname is gratis. Op iedere leeftijd is voldoende bewegen belangrijk voor de gezondheid. Wandelen, juist ook in groepsverband bij een wandelclub is een relatief eenvoudige manier om je conditie op peil te krijgen en te houden. Schroom niet maar trek de stoute wandelschoenen en wandel gezellig mee.