(foto: Bram Stoeller)
(foto: Bram Stoeller) Foto: Bram Stoeller

Nieuwe fysiotherapiepraktijk in centrum van Bemmel

BEMMEL - Afgelopen zomer zijn de deuren geopend van Wijnhoven Fysiocoaching. De begeleiding van deze praktijk richt zich op mensen die voor lange tijd lichamelijke klachten hebben en meer dingen zouden willen doen dat nu lukt.

Bij Wijnhoven Fysiocoaching kan je terecht wanneer je lichaam niet doet wat je wilt of je last hebt van (een gedeelte) van je lichaam en het je beperkt in de dingen die je wilt doen. Denk hierbij aan een whiplash, langdurige rugklachten, fibromyalgie, hoofdpijn, last blijven houden van een blessure en weinig energie hebben. Mensen die langdurig last hebben van klachten, hebben soms te horen gekregen dat ze ‘er mee moeten leren leven’. Maar hoe je dat doet, voelt soms als een hele puzzel. Fysiocoaching is een begeleidingsmethode die zowel het lichaam ondersteunt met fysiotherapie als samen kijkt naar wat er nodig is om je weer goed te voelen.

Naast fysiocoaching biedt de praktijk ook fysiotherapeutische begeleiding aan mensen die blessures hebben in bijvoorbeeld in armen, benen, schouders of rug. Mensen die na een operatie of ongeval moet revalideren of een ontspanningsmassage willen zijn ook van harte welkom.

Wil je meer weten? Neem telefonisch contact op met Lonneke (0481-358804) of per e-mail (lonneke@wijnhoven-fysiocoaching.nl). Of plan direct een afspraak in op www.wijnhoven-fysiocoaching.nl.