Summerland speelt live ‘de Top2000’. Op zaterdag 17 december in De Buitenpoort in Huissen. (foto: N. Smink Fotografie)
Summerland speelt live ‘de Top2000’. Op zaterdag 17 december in De Buitenpoort in Huissen. (foto: N. Smink Fotografie) Foto: N. Smink Fotografie

Top2000 hits live door Summerland in De Buitenpoort

Van Bohemian Rhapsody tot Disco Inferno

HUISSEN - Bestel snel je tickets voor de Top2000 Party in De Buitenpoort in Huissen op zaterdag 17 december. Want de belangstelling voor dit event is groot. Kan ook niet anders als de topband Summerland alle topnummers uit de popmuziek live speelt! 

Die rockklassieker uit de 60's, die discokneiter uit de 70's, dat foute 80's pophitje, die 90’s floorfiller, de meest zwijmelbare ballad, die meezingbare meedeiner en/of die megahit uit dit millennium. Denk: van Bohemian Rhapsody tot Disco Inferno en van Du tot Noodgeval. Op zaterdag 17 december 2022 komen alle topnummers uit lijst der lijsten ‘voorbij’. Meest live gespeeld door topband Summerland. 

En anders is dj Kinki Sminki er om de overige songs tussen de optredens te draaien. De nummers zijn onder meer de favorieten van de bezoekers, want zij kunnen via de Facebookpagina van De Buitenpoort stemmen voor hun toppers uit de Top2000. Die overigens vanaf 25 december wordt uitgezonden op Radio 2. 

De deuren gaan open vanaf 20.30 uur (18+) en dan kan het feest der herkenning - (mee)zingen en swingen - beginnen. Die avond wordt ook een VIP-trip naar een nationaal muziekfestival verloot. De tickets vliegen de deur uit en snel reserveren - via www.debuitenpoort.nl – is dan ook het devies.