Afbeelding
Foto:

Sfeeravond bij Floriosa

GENDT - De tijd vliegt, dat merken we allemaal. Inmiddels is Floriosa al meer dan een jaar te vinden in het gezellige centrum van Gendt. Veel mensen en bedrijven hebben wij mogen verblijden met mooie bloemen en planten. Het is telkens weer een verrassing als wij onze bloemenabonnees bezoeken met een fleurig boeket. Wij zorgen er ook voor dat de bloemen al aangesneden op een passende vaas komen te staan. Zo kan men meteen genieten van het boeket.

Naast woonaccessoires maken wij voor de klanten ook passende bloemwerken op maat. Denk bijvoorbeeld aan bruidswerk of afscheidsbloemen. Graag denken wij mee om de wensen in juiste sferen of ideeën uit te werken. 

Met enige regelmaat organiseren wij in onze winkel leuke en leerzame workshops. Het thema van de workshop laten we zoveel mogelijk aansluiten bij het seizoen. Alle informatie en voorbeelden van workshops zijn te bekijken op onze website www.floriosa.nl. De workshops worden bij ons in de winkel georganiseerd.

Onlangs hebben wij onze openingstijden verruimd. De huidige openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 - 18:00 uur en zaterdag van 8:30 - 16:00 uur. Bloemen kunt u ook 24 uur per dag bestellen via onze webshop. Vandaag besteld, is morgen bezorgd. Uiteraard is afhalen ook een mogelijkheid.

In de maand december zijn wij ook op de maandag geopend van 9:00 - 18:00 uur. (met uitzondering van pakjesavond 5 december; dan sluiten we om 17:00 uur).

Nu de dagen korter worden, willen we allemaal de gezelligheid naar binnen halen. Floriosa doet daar graag aan mee. Daarom organiseren we een sfeervolle avond op donderdag 1 december van 18:30 tot 21:30 uur in de winkel aan de Dorpstraat 26 in Gendt.

U bent van harte welkom om onder het genot van een glaasje glühwein of warme chocolademelk te genieten van alle mooie bloemstukken, kaarsen, accessoires, lichtjes en nog heel veel meer... Tijdens deze avond zijn er ook stands aanwezig van Tupperware, Optidee en Lily's Sieraden. Het is zeker de moeite waard om daar ook eens een kijkje te gaan nemen.

Op deze avond kunt u tevens profiteren van zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Zo ontvangt u 20 procent korting op alle Ted Sparks producten en kersthangers en 15 procent korting op kerstbomen en losse accessoires.

Deze kortingen zijn alleen geldig op donderdagavond 1 december. Komt u gezellig eens buurten in onze winkel?