Stefan Boddenberg: nieuw gezicht Tumulus Uitvaart en Rouwhuiskamer Huissen
Stefan Boddenberg: nieuw gezicht Tumulus Uitvaart en Rouwhuiskamer Huissen Foto:

Stefan Boddenberg nieuwe eigenaar en vast gezicht Tumulus Uitvaart en Rouwhuiskamer Huissen

HUISSEN - Tumulus Uitvaart en de Rouwhuiskamer. Onderscheidend aan Tumulus is de geheel eigen, liefdevolle, elegante en huiselijke manier van samenwerken met nabestaanden. Geen ingehuurde diensten of protocollen, maar samen met de familie toewerken naar een bijzonder afscheid. In de dagen tussen het overlijden en de uitvaart kan gebruik gemaakt worden van de knusse en onlangs gerenoveerde Rouwhuiskamer in het prachtige historische pand aan de Weverstraat 5 in Huissen.

Vast gezicht

Door een ongeneeslijke ziekte geeft de huidige eigenaresse Cunera Schaapveld het Tumulus-DNA door aan haar gepassioneerde collega: Stefan Boddenberg (34). Stefan zal met zijn waardevolle achtergrond als verpleegkundige én uitvaartondernemer, vanuit dezelfde Tumulus grondhouding, de families in de brede regio ondersteunen na een overlijden.

“De Tumulus manier van werken maakt de dood zoveel luchtiger. Ik heb het afscheid door de werkwijze van Tumulus meer omarmd”, schreef een dochter van een overledene. “Ik realiseer mij dat ik vanaf ons eerste telefoongesprek vormgaf aan een nieuwe, heel fijne herinnering aan mijn vader. Zó afscheid nemen heeft mij geholpen met liefde terug te kijken op het leven dat zíj´n leven was. Op de dood die zíj´n dood was. En ook op het leven dat nu vóór mij staat. Tumulus heeft mij de instrumenten en de liefdevolle kijk gegeven om verder te kunnen gaan”.

Huissen bij Kaarslicht

De Rouwhuiskamer van Tumulus is gevestigd in de voormalige tabaksfabriek, die vermoedelijk werd gebouwd tussen 1832 en 1882. Dat het pand zich middenin het centrum van Huissen bevindt, past helemaal bij de Tumulus-gedachte; de dood hoort bij het leven.

Tijdens Huissen bij Kaarslicht op 10 december zijn de deuren van Tumulus geopend. Loop gerust binnen via het middeleeuwse Tumulus-steegje tegenover Intertoys om te genieten van heerlijke muziek onder het genot van een kop warme chocolademelk, koffie of thee met wat lekkers. Je bent van harte welkom.

Voor meer informatie, een kennismaking, een voorgesprek of bij overlijden: 026-3258440 of info@tumulus.nl.