Kookcursus en yoga voor dames en heren bij Senioren Actief Bemmel

Algemeen

BEMMEL - Vanaf 9 januari zijn alle activiteiten van Senioren Actief in De Kinkel weer gestart.

Er is weer ruimte om een kookcursus te volgen bij Senioren Actief Bemmel. Zelf koken is lekker en gezond. Van snijtechnieken tot het bereiden van soepen, vlees, vis, groenten en desserts, u leert het allemaal dankzij individuele begeleiding. Nooit meer een magnetronmaaltijd, maar zelf koken met verse ingrediënten.
De cursussen worden gegeven op dinsdag en donderdag voor dames en heren. Totaal 10 lessen starten 24 en 26 januari. De lessen worden gegeven op het Pro College te Bemmel.

 Er is ruimte op dinsdag stoelyoga om 9.30 uur en yoga 13.00 uur. Het is mogelijk om aan te melden voor een proefles. Ook mannen zijn van harte welkom kennis te komen maken met yoga in De Kinkel. 

Voor (meer) informatie kunt u bellen, (bij voorkeur tussen 16.00- 18.00 uur) met de cursuscoördinatoren Senioren Actief Bemmel SAB: Anja Berns (sab.anjaberns@gmail.com of 06-16714168 of José van Rossum 0481- 461856.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------