Roparun minirun/wandeltocht 4 februari Angeren.
Roparun minirun/wandeltocht 4 februari Angeren. Foto: Dian Helsen

Loop jij ook mee voor de Roparun?

Algemeen

ANGEREN - Samen lopen voor ondersteunende zorg voor mensen met kanker. Op zaterdag 4 februari houdt Roparunteam 031 Lingewaard de traditionele minirun/wandeltocht in Angeren. Er zijn routes uitgezet van 6 en 12 km voor de hardlopers onder ons en een route van 12 km voor wandelaars. De wandeltocht start tussen 9:00 en 9:30 uur. De 6 km route van de minirun start om 10:30 uur en voor de afstand van 12 km wordt het startschot om 10:45 uur afgevuurd.

Meedoen? Inschrijven doe je op de dag van de run bij het startpunt: sportpark De Poel, Poelsestraat 52 in Angeren. Dit kan voor de wandeltocht vanaf 8:45 uur en voor de minirun vanaf 9:00 uur. Het inschrijfgeld van 6,- euro en met tot  16 jaar en 10 euro vanaf 17 jaar komt geheel ten goede aan het goede doel van stichting Roparun.

Kom 4 februari alleen, met je hardloopgroepje, wandelclub of hele gezin naar Angeren om deel te nemen aan dit sportieve evenement en draag zo een steentje bij om het leven van mensen met kanker even iets aangenamer te maken. Voor de drie snelste lopers staan mooie prijzen te wachten in de categorieën: jeugd meisjes, jeugd jongens, dames en heren. Na afloop is er een verloting!