Sluit je aan bij Orkest The Young Once in Bemmel

Algemeen

BEMMEL - “Eigenlijk behoeven we ons van ‘The Young Once’ niet voor te stellen, want we zijn al meer dan tien jaar actief.”

Toch een kleine update: er zijn op dit moment acht spelende leden (op basklarinet, tenor-saxofoon, alt-saxofoon, alt-blokfluit, dwarsfluit, klarinet en trompet) met een dirigent die ervaren is, volledig onderlegd. De repetities zijn op donderdagmorgen in de Theaterkerk van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Tot nu zijn er optredens geweest bij onder andere de bekende KBO-bijeenkomsten in december, Huissen bij kaarslicht en diverse optredens in zorgcentra. Graag zouden we dat willen uitbreiden. Om dat te kunnen realiseren zou het mooi zijn als er een tiental muzikanten toe willen treden. Dat mogen muzikanten zijn met allerlei instrumenten van C tot Bes en van F tot Es. Het repertoire kan bestaan uit werken van Purcell, Bach, Mozart en Beethoven, maar ook het actuele genre wordt niet geschuwd.

Hebt u er al eens aan gedacht de oude muziekliefde tot leven te wekken of de bestaande toe te voegen, dan is dit een kans om die knoop eindelijk door te hakken en bij ons aan te sluiten. Aanmelden kan door naar onze repetitie te komen of contact op te nemen met contactpersoon Peter van Brakel 06 12221467 of dirigent Lucie Gieles 06 43549198. Wij spelen onder de vlag van de SAB (Senioren Actief Bemmel)”