Zaal OBC tijdens verkoopochtend. (foto: Sandra Kuster)
Zaal OBC tijdens verkoopochtend. (foto: Sandra Kuster) Foto: Sandra Kuster

Uitgifte verkoopnummers van
Kinderkledingbeurs Bemmel gestart

BEMMEL - Zaterdag 11 februari zal er weer een tweedehands Kinderkleding- en Speelgoedbeurs gehouden worden in het OBC in Bemmel. De beurs is geopend van 9.00 tot 11.30 uur. 

"Tijdens de beurs is er de mogelijkheid goede, nette (merk)kleding voor het voorjaar en de zomer te verkopen en te kopen. U hoeft als verkoper tijdens de verkoopochtend niet zelf aanwezig te zijn, u staat dus niet zelf achter een kraam. 

Hoe het werkt? Informeer eens naar de verkoopmogelijkheden. U kunt naast zomerkleding vanaf maat 92 - S ook speelgoed, sportkleding, verkleedkleding, skikleding, snowboots, fietsjes en nog veel meer verkopen. De kleding wordt op maat gesorteerd en overzichtelijk in rekken opgehangen, jongens- en meisjesspullen apart; geen gezoek op tafels voor de kopers!

Bovendien steunt u met de verkoop onder andere stichting Doe een Wens en de kledingbank Nijmegen en Overbetuwe. Van de verkoopprijs levert u 15 procent in aan de organisatie. Hiervan worden onder andere de kosten betaald en een gift gegeven aan goede doelen. Belangstelling gekregen? Kijk eens op www.kinderkledingbeursbemmel.nl of mail naar kinderkledingbeursbemmel@gmail.com."