Afbeelding
Foto:

Kidang Bemmel op Nederland Open Jeugd Kampioenschap

BEMMEL - Op zaterdag 7 januari 2023 heeft CMV 6.1 meegedaan aan het NOJK. Hiervoor moesten ze naar Sliedrecht. 

"De dag begon om 7.45 uur bij De Bongerd in Bemmel. Vanaf daar vertrokken we met z'n allen naar Sliedrecht. De meiden hadden er heel veel zin in, maar het was toch ook wel spannend. Om 9.45 uur stond de eerste wedstrijd op het programma tegen VV Utrecht. Op dit toernooi speelden we steeds twee sets tot 25 punten. De eerste set verloren we nipt met 25-21. In de tweede set konden we de zenuwen laten gaan en deze wonnen we met 12-25. Eindstand 1e wedstrijd 1-1. 

De tweede wedstrijd was om 13.00 uur tegen VV Forza. De eerste set werd weer enorm spannend en verloren we met 25-23. De tweede set waren we het even kwijt en verloren we met 25-10. Om 15.00 uur stond de derde en laatste poulewedstrijd op het programma tegen VC Montagnards. Dit werd een hele spannende wedstrijd. De eerste set verloren we nipt met 26-28. De tweede set werd het 27-29, dus helaas ook verloren."

Helaas betekende dit dat het NOJK-avontuur hierbij bleef, maar de meiden kunnen echt trots zijn. Het was een lange, zware en moeilijke dag maar ze hebben gevochten voor wat ze waard waren. De meiden baalden na afloop wel even, maar later konden ze met trits terugkijken op een mooie en leerzame dag.